پاورپوینت تغذیه و ورزشی

دسته بندي : عمومی » سایر
دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه و ورزشی،
در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
فصل اول
ساختار، انواع و منابع غذایی كربوهيدراتها
گفتار 1. کربوهیدراتها و ساختمان آنها
قندها مهمترین و ارزانترین منبع انرژی اند
90% انرژی ← کشورهای فقیر
50% انرژی ← کشورهای غنی
70 – 50% کالری مورد نیاز روزانه ازخوردن مواد قندی تامین می گردد.
500 – 250 گرم مواد قندی ← روزانه در رژیم غذایی متعادل موجود است.
ساختمان ← اتمهای کربن، هیدروژن، اکسیژن
نسبت اتم هیدروژن به اکسیژن 2 به 1
گفتار 2. طبقه بندی کربوهیدراتها
1) منوساکاریدها ← 3 تا 6 اتم کربن (گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز)
2) دی ساکاریدها ← 2 منو ساکارید که یک ملکول آب از دست داده است. [ساکارز (گلوکز+فروکتوز)، لاکتوز (گلوکز+گالاکتوز)، مالتوز (گلوکز+گلوکز)                                                        
3) پلی ساکاریدها ← گاهی 300 – 500 منوساکارید .
انواع پلی ساکاریدها :
پلی ساکاریدهای گیاهی
سلولز، نشاسته، گلوکز
نشاسته ( فراوانترین پلی ساکارید گیاهی ) هنگام هضم ← ابتدا به مالتوز ← گلوکز
سلولز ← سازنده دیواره ساختمان گیاهان ← در برابر آنزیم های گوارشی مقاوم ← در بدن جذب نمی شود ← به دفع مواد زاید کمک می کند.
پلی ساکارید حیوانی
گلیکوژن ← در آب محلول است ← حدود gr 353 گلیکوژن در بدن ذخیره است . gr 108 در کبد. gr 245 در عضلات
در ورزشکاران تا 2 برابر هم می رسد.
در مواقع نیاز گلیکوژن تجزیه شده ← گلوکز ← روند تبدیل گلیکوژن کبدی به گلوکز را گلیکوژنولیز گویند.
تجزیه مواد غذایی مثل پروتئین و تبدیل آن به گلوکز ← گلوکونئوژنز
دسته بندی: عمومی » سایر

تعداد مشاهده: 2761 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 23

حجم فایل:464 کیلوبایت

 قیمت: 40,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش.